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Listar por autor "León-Camacho, Manuel"
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Artículo
A new hipótesis concerning continuous distillation with stripping gas and its application in the physical refining of edible oils
León-Camacho, Manuel; Bada Gancedo, Juan Carlos; Graciani Constante, Enrique; Prieto González, Mª Manuela (2009) -
Artículo
A tentative characterization of volatile compounds from iberian dry-cured ham according to different anatomical locations. A detailed study
Narváez Rivas, Mónica; Gallardo Gallardo, Emerenciana; Ríos Martín, José Julian; León-Camacho, Manuel (2010) -
Artículo
Application of artificial neural networks to determine the authentication of fattening diets of iberian pigs according to their triacylglycerols profile
León-Camacho, Manuel; Narváez Rivas, Mónica; Gallardo Gallardo, Emerenciana; Jurado Jurado, José Marcos; Pablos Pons, Fernando de (2013) -
Artículo
Cinética de la reacción de elaidización del ácido oléico durante la desodorización y/o refinación física industrial de las grasas comestibles
Ruiz Méndez, María Victoria; Graciani Constante, Enrique; León-Camacho, Manuel (2003) -
Tesis Doctoral
Determinación del contenido en ácidos grasos trans en alimentos de consumo habitual en Andalucía y niveles de ingesta
Griguol Chulich, Viviana (2003) -
Artículo
Different fattening systems of iberian pig according to 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fat
León-Camacho, Manuel; Narváez Rivas, Mónica; Viera Alcaide, Isabel; Vicario Romero, Isabel (2009) -
Artículo
Fatty acid and triacylglycerol composition of the subcutaneous fat from iberian pigs fattened on the traditional feed: "montanera". Effect of anatomical location and length of feeding.
Vicario Romero, Isabel; Narváez Rivas, Mónica; León-Camacho, Manuel (2009) -
Artículo
Revisión de los niveles de ácidos grasos trans encontrados en distintos tipos de alimentos
Griguol Chulich, Viviana; León-Camacho, Manuel; Vicario Romero, Isabel (Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC: Instituto de la Grasa, 2007)En este trabajo se realiza una exhaustiva revisión bibliográfica de los contenidos en grasos trans en alimentos de distinto ...
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Artículo
Valorization of Tomato Processing by-Products: Fatty Acid Extraction and Production of Bio-Based Materials
Benítez Jiménez, José Jesús; Castillo Hernández, Paula Margarita; Río, José C. Del; León-Camacho, Manuel; Domínguez, Eva; Heredia, Antonio; Guzmán Puyol, Susana; Athanassiou, Athanassia; Heredia Guerrero, José A. (MDPI, 2018-11-07)A method consisting of the alkaline hydrolysis of tomato pomace by-products has been optimized to obtain a mixture of ...